tisdag 5 maj 2009

Nu kommer det.


Jag är med SKRAATCH.
Nu är det offentligt att vi releasade mitt nya klädmärke SKRAATCH i fredags och lördags i Göteborg på en stor longdrivingtävling. En lång resa men med mycket som skulle göras och mycket som blev gjort. Skickade Johan Tumbas nya klubbhuvud som jag hade jobbat med i tre dagar. Han skulle använda det i tävlingen. Resan började torsdag morgon klockan 06.00 i Falun för att sluta hemma 03.00 fyra dagar senare.
Hämtade upp Felicia och Lovisa i Falun klockan 06.00 för de passade på att få skjuts till Götet för att träffa lite vänner och hem igen nu när jag ändå skulle ner och jobba. Mitt första möte var i Huskvarna klockan 13.00 för ett möte med det företaget som hjälper oss att sy upp kläderna i Portugal. Vi kom ner i tid och mötet var mycket givande. Det är alltid intressant att träffa människor som är i produktionsledet. De har alltid massa coola produkter och information om nya tekniker som sätter igång min hjärna så att jag nästa hade huvudvärk innan jag gick därifrån. Mot Göteborg, väl framme lämnar jag av Felicia och Lovisa. Sedan ringde jag Christer och tänkte att det kunde var kul att träffas nu när jag var i Göteborg. Han tyckte det lät som en bra idé men var precis på väg ut en liten stund så jag passade på att åka för att titta på mitt gamla hus i Mölndal som jag bodde i för över 30 år sedan.
Efter det åkte jag till Christer som bor ett stenkast från Avenyn. Christer spelade lite trummor och jag fick även se ett foto på hans första band.
Vi gick ut en sväng och tittade på alla människor som var ute på gatorna.Kortegen firade nämligen 100 års jubileum.
Efter det hälsade vi på några av Christers gammla vänner för att sedan gå hem till honom där jag fick låna soffan över natten. Vid 10.00 på Fredags morgonen kom Ulf med tåget till Göteborg och jag åkte för att plocka upp honom. Vi for ut till Scandic Hotell i Mölndal för att lasta ur bilen. Jag hade även med mig en stor skulptur som stått på golvet fram i bilen. Den är gjord i lera så den är lite känslig. Jag ställde den på bordet i mitt rum för att sedan ta bilen ut till golfbanan. Väl där ute visade jag funktionärernas tröjor men alla spelare blev så förtjusta att de tog slut på en timme. Men det var coolt att se världseliten i longdriving spela med mina tröjor på sig. Gick även ut på banan när det var paus för att se hur veporna och deras special gjorda stolpar fungerade.

Det såg riktigt bra ut.
Team SKRAATCH:))


Dagen gick och avslutades med en stor barbecue buffé innan vi åkte hem till hotellet. Frukost klockan 08.00 och ut till golfbanan igen. Jag tittade på människor som slog hårt och långt med en publik som skrek och tjoade.
Golf is dead, Long live golf. Vid 14.00 tiden skjutsade jag Ulf till tåget och tänkte själv åka till Helsingborg. Men då ringde Johan och hade glömt en tröja i min bil så jag åkte förbi Golfbanan med den och stannade i några timmar till. Johan Tumba är Mr Skraatch och vann seniorklassen. 13.37.

Här ser man Johans fantastiska adrenalinvrål som ger honom segern.
Sedan tog jag farväl och satte mig bakom ratten för att två och en halv timme senare parkera utanför Scandic i Helsingborg. Lite impad av mig själv blev jag när efter teveprogrammet Robinson, sätter på mig träningskläder och går ner på gymmet för att köra ett träningspass. Efter frukosten klockan 07.30 åker jag ut till Jonas ateljé som ligger lite utanför Ängelholm med samurajen. Jonas som är skulptör själv skall hjälpa mig att gjuta den.
Jag fixar till samurajen, det tar ca:6 timmar innan jag tycker att den är färdig för gjutning. Sedan ringde Felicia och de vill gärna komma hem samma dag för att de skall hinna med en del saker som de måste få gjort på Måndagen. Jag sätter mig i bilen och åker till Göteborg där jag hinner träffa en riktigt god gammal vän, Johan Belin. Vi var klasskompisar och har inte setts på över 33år. Det var riktigt roligt och tur, att han kunde träffas nu när jag var i Götet. Jag skjutsade hem honom och fick träffa hela hans förtjusande familj. Hans vackra fru och deras tre bedårande barn. Tack Johan. Sedan bar det av för att hämta Felicia och Lovisa på Guldheden och sedan styra kosan hemåt. Efter en del pauser och Redbull samt bananer så svängde vi upp på gården efter för mig en lite över 80mil lång resdag. Rätt så mör i knoppen och kroppen somnade jag, men kunde känna hur jag svängde även fast jag låg i sängen.

YOU'VE BEEN SKRAATCHED!

6 kommentarer:

  1. ASSNYGGT!!!!! Kalastoppen!!!!! Imponerande och storslaget. Grattis till detta.
    :) Pelle

    SvaraRadera
  2. Peter
    Återigen: when in Götet call Johan!. Tage har nämnt dig et par gånger. Jag tror du gjorde intryck med samurajteknikerna!
    /Johan/

    SvaraRadera
  3. Häftigt!!
    Du är en kreativ man måste jag säga =)

    SvaraRadera
  4. duttfan@hotmail.com6 maj 2009 kl. 22:45

    Riktigt cool logga, kommer de bli en stor kolektion eller blir det en "limited/liten" utgåva? kommer dom finnas till salu ?

    SvaraRadera
  5. Vad roligt!!! Jag var också i göteborg. Fredag till Torsdag(igår).. synd att jag inte visste, kanske kunde vi har träffats. Men du verkar ha haft mycket att göra. Jag hade tvärtemot inte ett skit att göra.
    KRAM
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Toppen Peter!
    Vilken kreativitet du besitter.
    Tavlan till sonen är levererad, han blev lyrisk, hade haft den på sin önskelista mycket länge.
    Kram Muck.

    SvaraRadera