söndag 8 februari 2009



17.43 plogbilen kommer och som så mycket annat underbart, går det så fort att jag inte hinner dokumentera. Rätt var det är så är det bara plogat och jag ser två saftblandare kastar sitt oranga ljus mellan träden samtidigt som de försvinner bort. Felix visade mig en as cool video ifrån studio 4c.
De har tagit Jamie Hewletts stil ( Tank Girl, Gorillaz ) och tagit den till nästa nivå. Otroligt cool stil. Blev så inspirerad att jag var tvungen att skissa något.
Visste ni att man har gjort tester där man hade tacknat filmer med några figurer som bearbetade ett problem. I den första filmen var en figur som försökte att ta sig upp för en backe men gled ner hela tiden. Plötsligt dök det upp en annan figur som började hjälpa till och knuffade så att den första figuren till slut kom upp. Sedan en annan variant där det kom en figur som knuffade ner figuren hela tiden. Sedan visade man dessa filmer för barn som var sex månader gamla och kom fram till att alla barnen valde den hjälpande figuren. Vi föds goda och lär oss allt annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar