onsdag 18 februari 2009


Det är ganska intressant och jag undrar hur ett företag som SAAB kan existera när man inte har gått med vinst på de sista femton åren. Hur har de betalat sina räkningar eller snarare vem har betalat deras räkningar alla dessa år.
En annan sak som jag spontant ler lite åt är att trädkramarna i Australien inte ställer upp och hjälper till i släckningsarbetet när deras vänner träden brinner. Tydligen är träden bara värda att försvara om de hotas av människan.
Dagens citat kommer från Homer Simson:
” I am no super genius…or are I ”

2 kommentarer:

  1. Oj??? Fem miljareder? Tänk att ha ett företag och få dom pengarna...vem som helst skulle lyckas
    staten och kapitalet jag säger bara herregud...

    Krösus sork

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen! Men det sägs att GM ganska hänsynslöst har tagit hand om en mängd tekniska innovationer som SAAB var specialister på -utan att ge tillbaka någonting. med påföljd att SAAB - som stod på absoluta världstoppen omkring 1990-1991 sakta men säkert har blivit en ganska medelmåttig bil som oförtjänt bara är världsberömd i Sverige numera. Där ger jag för en gång skull alliansregeringen rätt som är kallsinniga. Och Mona Sahlin behöver bara öppna sin mun för att det skall bli fel - nu vill hon bli bildirektör för SAAB på oss skattebetalares bekostnad.
    ed valet av Mona som ordförande i mitt parti SAP kan jag bara säga: "med sådana vänner behöver jag inga fiender!" Bigge

    SvaraRadera