tisdag 10 mars 2009


Jag han umgås lite med Felix innan han drog till skolan. Sedan frukost. Jag hör hur pannan fortfarande hostar och lägger av och startar. Men jag har lite andra ärenden som jag borde ta tag i när jag ändå åker in till stan. Så jag väntar till klockan 10.30 innan jag åker in för att köpa nytt munstycke till brännaren,
Härligt med vänner fick ett upplyftande mail från mina underbara vänner Leif och Ann Schulman. Blev sittandes med ett leende på läpparna. Så nu applicerar jag lite Crazyglue i mungiporna och får se om det lyckas hålla kvar leendet resten av dagen. Nej jag bara skojade, inte kommer jag att sätta superlim i mungiporna det är ju jättegiftigt och ni kanske tänkte NEEEEJ inte skall han väl sätta lim i munnen då kan han ju kanske bli jätte sjuk och så bor han lång bort från läkare och kan inte ringa för att munnen är igenlimmad. Nej gör det inte! GÖR DET INTE!!! Kanske någon tänker.

2 kommentarer:

  1. Precis, det var jag som tänkte det. Så jag har skickat ut ett gäng från Läkare utan gränser. Dom står utspridda i skogen runt ditt hus och är beredda. Så det är bara att ropa om du behöver dom! Det kallar jag omtanke!

    SvaraRadera
  2. Inte behövs något superlim inte denna dag!Jag som är en gammal person minns en sång som jag faktiskt tror är skriven av FAlu-sonen Ernst Rolf - annars någon samtida till honom: Sången lyder:
    "Skall amn inte va´gla´
    På sin födelseda´?
    När ska man då vara gla´?"
    Har den äran åpå födelsedagen! Bigge

    SvaraRadera